Ren en stop niet zomaar

Ren en stop niet zomaar

Wandelen, joggen, rennen, hiken of sprinten

Maakt het uit hoe je er komt? Want je komt toch wel uit waar jij hoorde te zijn. Het leven werkt nu eenmaal zo, dat wanneer je de eerste stap hebt gezet de reis naar je eindbestemming dus is genomen. Al neem je de wandelpaden i.p.v. de snelwegen. Als neem je om de minuut een korte pauze om op adem te komen. Niet iedereen heeft een grote longinhoud. Maar het is nooit nodig om je adem in te houden, niet stoppen als het goed gaat. Rolt de zweet al van je rug af en je zit net in een lekkere sprint, wandel gewoon even. Kom weer op adem en tot rust.

Je zult je ervaringen moeten verwerken en alles een plek geven. Sommige plaatsen zal je nimmer bezoeken omdat je daar misschien een nare smaak van in je mond hebt overgehouden. Dit zijn lessen, en als je niet luistert loop je zo weer het hol van de leeuw in. Maar zeg nou zelf als je al geleerd en geproefd had van die bittere les? Dan waag je toch niet dat een tweede keer te doen? Dan loop je toch gewoon om.

Je zult nieuwe paden en wegen vinden die beter aansluiten op wat jij werkelijk wilt. Het leven is simpel als je maar duidelijke instructies geeft. Niet gaan zitten muggenziften en twijfelen. Wil je iets doen? Ga ervoor, je hebt enkel jezelf die toestemming te geven. Niemand anders zou voor jou mogen bepalen.

 

Side note: Tenzij je al 18 bent en zelfstandig wonend anders heb je je ouders nog om te respecteren op wat zij van jou willen)

 

Social Media
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Enjoy this blog? Please spread and share to the word :)