Gedebuteerd in 2015 bij PaginaGroots o.l.v. Derek Otte deed ik mijn eerste optreden als Spoken Word artieste. Wat een dag was dat! De zenuwen gierden door mijn lijf alsof ik nog nooit een podium had gezien – om uiteindelijk door de presentator met Sunni Patterson  te worden vergeleken, dat was mij wel even een compliment!

Een bezoeker van het evenement gaf aan zelfs na mijn voordracht van Bloedwater meteen naar huis te willen! Zij had genoeg gehoord en wilde dat gevoel niet kwijt – Zij bleek achteraf bij het SKVR te werken, waar ik in 2016 als Docent spoken word aan de slag zou gaan, en jawel ze herkende mij en benoemde zelfs de titel van mijn dichtwerk. Die had ik niet zien aankomen maar ik had blijkbaar een onuitwisbare performance gegeven dat zij zich dat nog kon herinneren. De voordracht van Bloedwater kan je hier terug lezen ‘Bloedwater’

Nu anno 2017 ben ik de eerste Spoken Word artieste die als winnaar is verkozen van het TedX Rotterdam Open mic event een unike mix van sprekers en Spoken Word arrtiesten- Deze heb ik met vlag en wimpel gewonnen en ik sta nu op 3 november 2017 in De Doelen met een performance tijdens het TedX Main event te Rotterdam! Houd de Facebookpagina of website van TedX Rotterdam in de gaten!

Dit jaar sta ik met wat bekende namen op het Lowlands festival

Tekst op website: Het internationale literatuurfestival Read My World in Amsterdam staat dit jaar in het teken van Black USA, een themagebied dat zowel binnen als buiten de Verenigde Staten als nooit tevoren in the picture is. Op Lowlands presenteert Nancy Jouwe ‘Katoen & Tabak’, een programma dat via literatuur een nieuw, brandactueel licht schijnt op hoe het slavernijverleden doorklinkt in het heden. Van binnenuit, dankzij Nederlandse performers als Babs GonsGery MendesSmita JamesDean BowenNeusa Gomes en Onias Landveld, die in monologen, spoken word en muziek de verhalen van hun voorouders vertellen die in gevangenschap opgroeiden.

‘Ik schrijf om gehoord te worden en zing om het gevoel te delen’

Onderaan deze pagina vind je mijn optreed-agenda zodat je geen enkele show hoeft te missen!

Voor boekingsinformatie bel je mij gewoon op 0614 976 873 of e-mail mij op womanwriteherstory@gmail.com

Je geeft op waar het voor is, thema e.d,  en aan de hand van de locatie, tijdstip en duur van het optreden kan ik dan een tarief doorberekenen.

Neem contact op via dit formulier: