Het aaneengesloten wezen

Het aaneengesloten wezen

 

Hoe het geboren werd was al een wonder op zich. Het brute gevecht, na de wekenlange extra aan-sterking, het wezen wist waarvoor ze klaargestoomd werd en diende dat doel. De scenes in de baarmoeder afspelende als de voorbereiding op een episch gevecht tussen twee aartsvijanden op aarde;  het ene wezen vanuit het andere geboren. Alle gemiste karma werd in haar herboren en aangeboord met de positieve krachten die onbenut waren gebleven in het gevallen moeder wezen. Een van moeders wezentjes.

De misbruikte liefde van de moeder werd gewiegd in het hart van die kleine. Gereinigd en weer gereinigd hopende het gif welke niet lost liet los zou laten. De donkere krachten die zich hadden verzameld en opgespaard in moeders leven bleven kleven in de romp van het kleintje. Kleintje groeide er des te groter omheen. Ze werd langer, sterker en schoof de schaduw geklampt aan haar ruggengraat door naar beneden. Een slot zettende op het kwaad welke zich nooit meer zou mogen vermenigvuldigen en zeker niet in haar. De poort van creatie werd een dichtgemetselde cel in de buik van kleintje. Geen hoop op leven zou zich ooit vertonen vanuit haar.

Kleintje had van haar vader van bovenaf het bevel gekregen om te leven. Dat bevel heeft zij nooit genegeerd. Met de belofte voor zichzelf te kiezen wanneer niemand koos voor haar. De schepping had haar uitgekozen om de balans uit te hangen in een dimensie van mensen die sturing liefde en een voorbeeld nodig hadden. Kleintje werd voor-beeldend en schreef haar lessen op voor later gebruik. Aaneen -en gesloten soms schreef ze met Will’s kracht en is ze nooit gestopt met het echte creëren voor haar.

Kom luisteren naar kleintje, op ooghoogte ter hoogte van 1.72 m

 

 

Social Media
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Enjoy this blog? Please spread and share to the word :)