Kies een nieuw pad maar kies er zelf voor.

Kies een nieuw pad maar kies er zelf voor.

Hoe kom je hier terecht en welke stappen heb je stelselmatig ondernomen om dit punt te bereiken. Wat waren hiervoor jouw eisen? Wat waren jouw dagelijkse keuzes? Hoe heb je deze zo gerepeteerd dat je er nu niet meer uit kunt komen? Hoezo zit je vast, hoe heb jij dit zo kunnen laten gebeuren? ‘Je was zo goed bezig en hebt je misschien af laten leiden van dat pad wat je had. Of niet?’ Geef het maar toe want zodra je dit hebt gedaan en stopt met vingerwijzen. Dan kan je al je vingers weer gebruiken om jezelf te helpen. Hier, kom en zet het maar op papier. Schrijf het gewoon van je af. Laat niets je meer hinderen en schrijf jezelf op een nieuw pad. De toekomst wacht nog steeds op jou. Neem alle geleerde lessen mee en laat de stress voor wat het was. Je hebt inmiddels waarschuwingen genoeg gehad en de wekker is al snoozend afgegaan. Tijd om op te staan en weer te gaan lopen, rennen, sprinten en vliegen naar je volgende bestemming. Deze gate is al lang verlaten. Vanaf hier vertrekt jouw vlucht niet meer.

Is niet zo makkelijk.

Ren dat kleine stukje dwars door die gangen heen en neem een ‘priotity seat’ in voor je eigen leven. Laat alles zweven en land dan voorzichtig en als nieuw weer in kalmer vaarwater. Je hebt alles al in je. Of was je dat vergeten. Je bent net zo groot als het leven. Dit gegeven moet je niet vergeten. Ga er miet lichtelijk mee om. Ook jouw leven heeft een belangrijke bron en een bestemming. En jij bent de enige die daar vandaan komt en hopelijk naartoe stormt. Neem je eigen plek in en dirigeer je eigen levenswerk!

 

Hulp nodig om die eerste stap te zetten.

‘Ik ben hier en ik luister’

Neusa Gomes

Life Coach

Social Media
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Enjoy this blog? Please spread and share to the word :)